PNL a depus la BEC lista pentru europarlamentare

PNL a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, listele de semnături de susţinere şi lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Lista este deschisă de Rareş Bogdan.

Ludovic Orban, preşedintele liberalilor, a declarat cu această ocazie că PNL a „bătut” PSD la semnături, cu „aproape 1,4 milioane de semnături strânse”, faţă de 1,3 milioane depuse de PSD.

„Partidul Naţional Liberal a depus astăzi lista de candidaţi pentru alegerile pentru Parlamentul European, care vor avea loc în data de 26 mai. Le mulţumim celor aproape 1.400.000 cetăţeni, care ne-au acordat încrederea şi care au semnat pentru susţinerea listei de candidaţi a Partidului Naţional Liberal. Partidul Naţional Liberal astăzi este partidul care se bucură de cea mai mare încredere, iar acest lucru l-am demonstrat prin numărul de semnături pe care l-am depus în susţinerea listei, clasând Partidul Naţional Liberal pe primul loc ca şi susţinere a listei de candidaţi. Am bătut PSD-ul în strângerea de semnături şi de asemenea pe 26 mai vom bate PSD în alegerile pentru Parlamentul european”, a declarat liderul PNL.

Orban a mai spus că votul pentru PNL la alegerile europarlamentare are valoarea unuia pentru o adevărată moţiune de cenzură împotriva actualei guvernări.

“Îi chem pe toţi românii să vină la vot să îşi exprime opţiunea politică, să folosească această ocazie pentru a vota Partidul Naţional Liberal pentru că votul pentru Partidul Naţional Liberal are valoarea unui vot pentru o adevărată moţiune de cenzură împotriva actualei guvernări. Îi chem pe români prin votul pe care şi-l vor exprima, să elibereze România de tentaculele caracatiţei conduse de infractori, de hoţi şi de habarnişti, care şi-au bătut joc de România în ultimii doi ani şi jumătate”, a afirmat Ludovic Orban.

La rândul său, Rareş Bogdan, cel care deschide lista candidaţilor liberali pentru Parlamentul European, a spus că aceste alegeri vor decide direcţia pe care o va lua România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *