ULTIMA ORĂ A fost prins CRIMINALUL jurnalistei violată și torturată pe malul Dunării: Bărbatul fugise în Germania! Au fost arestate și soția și mătușa lui

Poliţia bulgară a precizat marţi că persoana reţinută în cazul uciderii jurnalistei bulgare Viktoria Marinova nu are calitatea de suspect, transmite Reuters.

Jurnalista bulgară de investigaţii Victoria Marinova, directoare şi prezentatoare a televiziunii regionale TVN, a fost asasinată ‘într-un mod deosebit de violent’ sâmbătă, în oraşul Ruse.

Poliţia bulgară a anunţat marţi că a reţinut pentru 24 de ore un cetăţean român în acest caz. Ancheta în acest caz continuă.
Știre inițială: O persoană cu cetăţenie română, dar cu paşaport moldovenesc, a fost reţinută în cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova, anunţă postul naţional de radio bulgar, care precizează că informaţia nu a fost confirmată încă.

Postul de rdio a anunţat că o persoană a fost reţinută în legătură cu uciderea jurnalistei.
O altă informaţie, neconfirmată încă, este aceea că persoana reţinută este cetăţean român şi că avea paşaport moldovenesc.

Ministerul de Interne de la Sofia a refuzat să confirme informaţia oână în acest moment.

Victoria Marinova, prezentatoare TV şi director administrativ la postul regional TVN, a fost violată şi ucisă, cadavrul său fiind găsit aproape de malul Dunării, la Ruse, a anunţat duminică poliţia bulgară.

Marinova, care avea 30 de ani, ar fi fost violată, bătută şi strangulată. Cadavrul său a fost găsit de un trecător, sâmbătă după-amiază, şi seara a fost identificat de familia femeii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *