POLIȚIST 24 DE ORE DIN 24

Un polițist aflat în timpul liber a surprins în flagrant delict un tânăr care încerca să fure bunuri dintr-o mașină lăsată de proprietar cu ușile închise, dar neîncuiate.

 

La data de 13 noiembrie a.c, în jurul orei 23:55, un polițist din cadrul Biroului de Ordine Publică Hunedoara, aflat în timpul liber, a surprins în flagrant delict un tânăr care pătrunsese în interiorul unui autoturism parcat pe o stradă din municipiu.

 

Polițistul a luat primele măsuri de prindere a bărbatului, după care şi-a chemat în sprijin colegii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara.

 

Din cercetările efectuate de echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a rezultat că tânărul arfi pătruns în interiorul autoturismului parcat, care avea portierele închise, dar neasigurate, însă nu a reuşit să sustragă nimic, fiind surprins în flagrant delict de polițist.

 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt.

 

Pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiuni, poliţiştii le  recomandă posesorilor de autoturisme:

  • Asigurarea autoturismelor prin încuierea uşilor;
  • Atunci când părăsesc autoturismul, să nu lase la vedere, în interiorul acestuia, obiecte de valoare care atrag interesul hoţilor: genţi de voiaj, poşete, borsete, aparatură electronică sau alte bunuri;
  • Pe timpul nopții, să parcheze, pe cât posibil, în locuri iluminate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *