Poți să nu plângi? Motivul impresionant pentru care un copil sărac din Vaslui a refuzat să primească un corn cu ciocolată

Familia Prisecaru, din satul Băltățeni, comuna Băcani, județul Vaslui, a rămas fără casă, zilele trecute, după ce locuința lor a fost cuprinsă de flăcări, scrie publicația locală vremeanoua.ro.

Oamenii din împrejurimi, dar și o asociație caritabilă au sărit în ajutorul familiei care strânge bani pentru a-și reconstrui casa.

O asociație caritabilă, „Solidar”, a oferit familiei greu încercate o mașină de spălat nouă, haine și alte bunuri de strictă necesitate.

 

(*Familia Prisecaru și ajutoarele primite; Foto: vremeanoua.ro)

„Am reușit să facem o vizită familiei Dana și Adrian Prisecaru din satul Băltățeni, comuna Băcani, județul Vaslui, familie căreia zilele trecute i-a ars casa. Ne-am dus cu o donație, adică o mașină de spălat nouă și doi saci cu haine precum și alte lucruri de trebuință urgentă. (…)Familia Prisecaru a primit cu multă recunostință donația, a povestit Ionel Popa, presedintele Asociației „Solidar”.

Fiul cel mic al familiei Prisecaru a păstrat banii primiți pentru a-și ajuta părinții

Cazul este cu atât mai emoționant cu cât președintele asociației a povestit, potrivit sursei citate, că fiul cel mic al familiei, de doar patru ani, a refuzat să-și cumpere un corn cu banii pe care îi primise, spunând că îi va da mamei ca s-o ajute să refacă locuința. ​

„Discutând situația lor am aflat că fiul lor cel mic, de doar patru patru ani, a refuzat să i se cumpere un corn spunând că să se păstreze banii pentru a reface casa. Ne bucură spiritul de solidaritate al vecinilor și prietenilor care au sărit în ajutorul familiei Prisecaru. Se lucrează intens la refacerea locuinței valorificând vremea bună! Sperăm că vor mai sări în ajutor și alte persoane cu suflet mare astfel încât situația să se normalizeze cât de cât!”, a mai declarat Ionel Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *