Primarul Cristian Popescu Piedone, descindere cu motocicleta printre oi: Oaia, calul, capra… la ferme sau la Zoo

„Dragilor… am găsit-o pe Bisisica! E flotantă, fără voie, la noi în sector. Are vreo 60 de surate! De ceva timp, parfumează câmpul de la periferie cu damf de șuba! Și pentru cetățenii onești care trăiesc prin zonă… nu miroase bine!
N-am nimic cu oaia! Am copilărit cu animale în bătătura bunicii. La țară! Aici însă… este Sectorul 5! Capitala! Ne-om trage din Bucur, dar Bisisica, Zambilica… vor trebui să-și mute lâna la țară!
Pe 13… în locul stânei vor fi flori! (Am convenit cu ciobanul, n-am amendat, am constatat, ne-am strâns mâna, am plecat).
Am dat și de-o iapă cu mânz! Erau condamnate la arșiță și sete, de doi venetici! Și lor le-am cerut să-și ducă animalele unde vor crede, dar nu aici, în 5!
Am găsit și un covor Vuitton într-o baracă insalubră! Fake, desigur!
Până la peisaj… mi-au mai ieșit în cale capre, cai, căruțe!
Dragii mei, fraților: Așa, NU!
Suntem în Pampas? Ne jucăm de-a apașii? Suntem în junglă? Se toarnă vreun film despre vestul sălbatic? Am luat-o razna?”, a scris primarul Piedone.

Edilul sectorului 5 a anunţat că „de astăzi, Poliția Locală, Poliția Animalelor, Mediul, Salubrizarea, Spațiile Verzi… scapă periferia Sectorului 5 de infecție și de mizerie”.

„Ce a fost… a fost! S-a dus! Cetățenii Sectorului 5 merită confort urban! Oaia, calul, capra… la ferme sau la Zoo!
Nu vreau sălbăticie în Sectorul 5!
Să fiți sănătoși!”, a mai spus Piedone.

Primarul Cristian Popescu Piedone a anunţat că „cei care au permis acumularea mizeriei pe terenurile lor… au fost amendați de către inspectorii de Mediu” şi a ameninţat că „cei care vor fi găsiți mâine, poimâine, cu aceleași pasiuni… la fel vor păți”
„Și, desigur, stâna, oile, caii, caprele, barăcile, gunoaiele, infecția, căruțele… vor dispărea definitiv din Sectorul 5!
Peste 10 zile, periferia sălbăticită de impasibilitatea funcționarilor noștri își va recapăta florile cuvenite!”, a mai scris edilul Sectorului 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *