Primarul Daniel Florea a cerut excluderea Gabrielei Firea din PSD. Dragnea a salvat-o

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a cerut la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD, excluderea primarului Capitalei, Gabriela Firea, din formațiune.

Florea a cerut excluderea Gabrielei Firea din PSD, după ce aceasta, împreună cu vicepremierul Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu, au cerut într-o scrisoare demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD, a precizat primarul Capitalei, la finalul ședinței CEx al PSD.

Gabriela Firea a mai declarat că această propunere nu s-a supus la vot, întrucât șeful PSD, Liviu Dragnea, și premierul Viorica Dăncilă au considerat că „nu e necesar si oportun”.

La rândul său, Codrin Ștefănescu a declarat la finalul ședinței: „La final, primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a propus o rezoluție votată în Comitetul Executiv al organizației pe care o reprezintă privind excluderea lui Gabriela Firea din PSD pentru declarațiile făcute de Firea timp de 11 zile și care au afectat imens imaginea partidului. Sigur, foarte mulți dintre colegi au cerut un vot și cam cum ar fi fost. Dar Liviu Dragnea ne-a cerut calm și cooperare. A zis că, în calitate de președinte ne cere să nu supunem la vot și să avem încredere, ceea ce s-a și întâmplat, astfel că dictatorul Liviu Dragnea a închis aceasă chestiune sub forma pe care o vedeți. Prin urmare, nu s-a mai supus la vot.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *