PRIMARUL MUNICIPIULUI PETROȘANI TIBERIU. IACOB-RIDZI

Am uitat să trecem în revistă, era să uităm de acest primar, sub numele de Tiberiu Iacob-Ridzi, la care și el este agățat de DNA, dar DNA-ul mai rău de el, că după ce el a făcut atîtea prostii, nimenea nu ia nici o măsură, cu atât mai mult legea îi permite, să stea cu atîta nepăsare în acel fotoliu , sfidînd în continuare, făcînd în continuare combinații de bani grei.

Sa tot scris si se tot scrie, în presă despre el, că nu este un primar, frate cu necertații, examenele lui au dat roade. Acest oraș este cumpărat și vîndut, deci acest om are o influență mai mare decât vă închipuiți voi.

Anchetele noastre jurnalistice, vor arăta în continuare, și-l vor arăta în continuare, pe acest domn, care trage cu dinții de primărie, procurorii DNA, sunt orbiți, nu văd ce se întîmplă, cît în schimb acest primar, nu ezită, să-și continue jocurile lui murdare.

Procurorii DNA cer redeschiderea unui dosar penal în care este vizat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi

Astăzi, la Tribunalul Hunedoara, are termen de judecată cererea de confirmare a redeschiderii urmăririi penale într-un dosar penal în care este vizat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi (foto).

Dosarul pentru care i se cere instanţei confirmarea redeschiderii este în instrumentarea procurorilor DNA – Serviciul Teritorial Alba Iulia. Pe lângă primarul Petroşaniului, alte trei persoane sunt părţi în procesul de la tribunal. Acestea sunt Viorel Negrean, Rusalin Alexandru Vîlvăresc şi Veronica Borungel 

mai multe detali pe :newsvj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *