Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, nemulțumit de gestionarea lipsei de apă caldă. Edilul i-a pus față în față de cetățeni cu reprezentanții RADET și ELCEN

Problemele întreruperilor în furnizarea apei calde de către RADET în Sector 5 continuă. Acesta a fost şi motivul pentru care primarul Daniel Florea i-a invitat pe delegaţii asociațiilor de proprietari din sector la o întâlnire cu reprezentanţii Radet şi Elcen.

Edilul sectorului 5 a reușit sã punã fațã în fațã cetãțenii cu directorul de la Radet. Într-o întrunire care a adunat peste 200 de oameni ce îndurã lipsa apei calde, primarul Daniel Florea declarã cã are așteptãri mari și cã sperã în soluționarea problemei cât mai rapid.

“Principala problemă este că 70 de mii de oameni din Sectorul 5, adică 300 de asociații de proprietari, nu au apă caldăd e o lună. Radet-ul a promis că intervine, că repară, că sunt ptobleme în 24 de puncte termine, și s-au prefăcut că intervin în două. Am făcut poze și acum o lună, dar și astăzi. Gropile de acum o lună sunt pline de apă, iar țevine nemișcate. Din păcate, noi, primarii de sector, nu putem interveni. Nu avem atribuții”, a declarat edilul Daniel Florea.

De cealaltã parte și directorul Radet încearcã sã linișteascã situația și asigurã cetãțenii sectorului 5 cã vor face tot ce le stã în putere pentru rezolvarea acestor condiții nedemne de o capitalã europeanã.

“Știu ce înseamnă să nu ai apă caldă. Credeți-ne că ceea ce se întâmplă în această perioadă în Radet, ca și intensitate a lucrărilor, nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp. Trebuie să vă anunț că pe tot parcursul acestei veri vor fi lucrări în toate sectoarele.Lucrări care nu s-au mai făcut de foarte mult timp”, a spus Alexandru Burghiu, director Radet.

Deși directorul Radet dezminte cã ar fi existat interese politice în toatã aceastã nefericitã situație, edilul sectorului 5 afirmã cã lucrurile ar fi stat un pic diferit.

“Eu am fost și am vorbit cu angajații Radet de pe stradă și i-am întrebat de ce nu muncesc: “Păi nouă ne-au zis șefii să nu muncim până nu se termină campania în Sectorul 5” – așa mi-au răspuns. I-am întrebat dacă pot spune cine și au zis ca da, dar se tem că vor fi dați afară”, a precizat primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *