Primele imagini din curtea lui Emi Pian. Un puhoi de lume s-a năpustit asupra sicriului, în curtea Duduienilor

Este tristețe mare în clanul Duduienilor. Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă, acolo unde zeci de persoane s-au strâns pentru a-l plânge pe cel supranumit ”Regele Emi Pian”, după cum mare scrie pe un benner din fața porții vilei sale. Autoritățile s-au mobilizat pentru a preveni eventualele incidente și a se asigura că cei prezenți respectă distanțarea fizică și regulile impuse de autorități. La eveniment participă și formația lui Dan Bursuc.
Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian, așteptat de rude la vila din Rahova.
După ce i s-a efectuat necropsia la Institutul de Medicină Legală din București, trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost transferat la morgă, de unde rudele au mers să-l ridice astăzi pentru a-l aduce acasă. La vila sa din Rahova, care este situată exact în fața penitenciarului cu același nume, zecile de oameni printre care care rude, prieteni și apropiați ai săi, dar și simpli curioși, așteptau ca sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian să sosească acasă. O durere fără margine i-a cuprins pe membrii familiei sale atunci când mașina mortuară a adus sicriul în fața porții. Unei persoane i s-a făcut rău și avut nevoie de intervența medicilor de pe Ambulanță. Formația lui Dan Bursuc este și ea prezentă în curtea vilei interlopului. Priveghiul lui Emi Pian va dura patru zile.
Destinul tragic al unuia dintre cei mai importanți lideri interlopi din România .
https://www.youtube.com/watch?v=lRRYNz4Vf2M&t=10s
Destinul tragic pe care l-a avut Florin Mototolea alias Emi Pian a șocat lumea interlopă din întraga țară. Liderul clanului Duduienilor a murit în timp ce participa la jocul său preferat: barbutul.  fost înjunghiat în urma unui conflict cu un alt participant. Se pare că cel care i-a pus capăt zilelor ar fi un tânăr, membru al clanului Rinu, pe numele său Richard Gheorghe Emanuel.
Scandaluil ar fi pornit de la o serie de jigniri ardesate reciproc de cei doi bărbați implicați. La un moment dat, liderul Duduienilor a decis să pună capăt jignirilor, s-a ridicat de la masă și a început o încleștare, în urma căreia cei doi indivizi au căzut la pământ. În timp ce încercau să se imobilizeze reciproc, Richard Gheorghe Emanuel l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior. Potrivit aceleiași surse, după ce a fost rănit, Florin Mototolea i-ar fi spus fratelui său, Grațian, care era de față: „M-a tăiat! Ia și omoară-l!”. Atunci, Grațian ar fi apucat un topor pe care l-a văzut în apropiere și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave. Aflat în mijlocul unei altercații generale, Emi Pian sângera abundent. Fiul său a decis să nu sune la 112 și l-a luat pe tatăl lui cu mașina, ducându-l la Spitalul Universitar din Capitală. Din cauza faptului că a pierdut foarte mult sânge, după o oră Emi Pian a fost declarat decedat. Uncigașul său a fost și el internat la spitalul Elias sub pază, cu răni la mâini. Îmbulzeală la priveghiul lui Emi Pian! Zeci de persoane s-au înghesuit în curtea interlopului
Doliu în lumea clanului Duduianu! Interlopul Emi Pian a murit, după ce a fost înjunghiat mortal într-o răfuială în București. Trupul neînsuflețit a fost adus acasă, iar oamenii s-au îmbulzit în curtea interlopului pentru a-și lua rămas bun. Astăzi, trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă. Rudele, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe interlop s-au strâns la vila acestuia din Rahova. Emi Pian, pe numele din buletin Florin Mototolea, a fost ucis ieri noapte după o partidă de barbut. Interlopul s-a stins din viață la Spital Universitar din București, la scurt timp după internare. „S-au înjurat 30 de secunde. Apoi s-au luat la îmbrânceli, care au mai durat alte 30 de secunde. Mai apoi, Ciprian Napy a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe Pian în gât, apoi în zona plămânilor. A vrut să se asigure că îl termină și i-a tăiat artera femurală. Totul a durat maximum un minut, nimeni nu înțelegea cu exactitate ce se întâmplă’, a spus un martor.
Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă în aplauzele celor prezenți la priveghi, dar și pe muzica lui Dan Bursuc. La microfon, familia acestuia a rugat pe toată lumea să nu se mai înghesuie lângă sicriu.
Când și-a văzut soțul în scriu, Cristinei Mototolea i s-a făcut rău instantaneu și a fost la un pas de leșin. Emi Pian se căsătorise în anul 2015 cu Cristina, iar împreună au doi copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *