Principalul suspect în cazul tânărului înjunghiat într-un parc din Craiova a fost identificat

Apar detalii șocante în cazul crimei de la Timișoara. Criminalii tânărului de 26 de ani, care a fost înjunghiat în plină stradă, sunt chiar angajați ai unei firme de pază care avea contract cu supermarketul de unde tânărul a furat câteva produse.

Conflictul se pare că a apărut în momentul în care victima, în om fără adăpost în vârstă de 26 de ani,  a furat mai multe produse dintr-un supermarket. Unul dintre angajați a sunat imediat și a cerut ajutorul firmei de pază care are contract cu supermarketul. Însă, până la sosirea agenților de pază, tânărul de 26 de ani a plecat de la fața locului.

Acesta a fost reperat de către trei dintre agenții firmei, în vârstă de 22, 24 și 37 de ani, pe splaiul Tudor Vladimirescu, în apropierea intersecției cu bulevardul Dragalina. Cei trei l-au atacat pe omul străzii, iar acesta a sfârșit înjunghiat în artera femurală. A mai reușit să ajună până în apropierea bulevardului, unde a căzut și a murit.

Miercuri, polițiștii timișeni de la Serviciul de Investigații Criminale au percheziționat locuințele celor trei, iar la audieri au dus cinci persoane, inclusiv doi martori. Cei trei criminali sunt cercetați acum pentru omor și au fost reținuți pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentați magistraților joi cu propunere de arestare preventivă, scrie tion.ro.

Apelul la 112 a fost dat la 20:30 când se anunța că un tânăr plin de sânge este căzut în stradă. Din nefericire, băiatul a murit la spital.

Lama cuțiului i-a retezat artera femurală, astfel că bărbatul a mai mers aproximativ 50 de metri depărtare de locul atacului, însă a pierdut prea mult sânge și s-a prăbușit în mijlocul străzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *