Purtătorul de cuvânt al AUR, prins cu droguri în Parlament

Purtătorul de cuvânt al AUR, Mircea Gheorgheosu, a fost depistat, joi, în clădirea Parlamentului, cu un plic cu substanțe interzise. Mircea Gheorgheosu a fost verificat de SPP, care a sesizat Secția 17 de Poliție. Cazul este anchetat acum de DIICOT.

„In data de 26 august 2021, polițiști din cadrul Secției 17 au fost solicitați de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni.
Lucrarea întocmită a fost transmisă unității competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT – Structura Centrală”, a transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse, angajații SPP au găsit sub 0,50 de grame, substanţă deținută în vederea consumului. Substanţa a fost ridicată în vederea efectuării unei expertize și probabil persoana în cauză va fi audiată la sediul DIICOT.

După aflarea informaţiei, copreşedintele AUR, George Simion, a reacționat ironic.

„Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța. Cu siguranța domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru”, a declarat George Simion, făcând trimitere la zvonurile legate de premierul Cîțu, cel care a refuzat să răspundă la o întrebare legată de droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *