Raluca Turcan are doi colegi de celulă pentru Dragnea! Se aude zăngănit de cătușe

Raluca Turcan a explodat, astăzi, în Parlament. Liberalul a lansat un atac dur la adresa Guvernului Dăncilă. Aceasta a acuzat Executivul că a făcut orice pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea.

Liderul grupului PNL din Camera Deputaților, Raluca Turcan, consideră că cel puțin doi miniștri ar trebui să fie alături de Liviu Dragnea la pușcărie.

”Românii au votat împotriva corupţiei politice, a poliţiei politice şi împotriva incompetenţei guvernului Dăncilă. Sunteţi guvernul incompetent al lui Liviu Dragnea. Cel puţin doi miniştri ar trebui să fie lângă Liviu Dragnea.

Tot ceea ce am scris în moţiunea de cenzură v-au confirmat-o oamenii la vot în 26 mai. V-au spus-o verde în faţă. În 26 mai oamenii au dat un vot foarte clar împotriva persoanei care a asigurat patronajul guvernului Dăncilă.”, a spus Turcan.

Aceasta a vorbit și despre economie.

”Sunt voci care spun ca ar fi sinucidere politica sa intram la guvernare, intr-adevar economia e pe butuci, insa cine ar fi mai ticalos? Cei care jecmanesc Romania sau cei care si-ar asuma o guvernare? Oricand putem oferi un Guvern. Singurii care taie sunteti dvs, taiati speranta romanilor ca pot reusi in aceasta tara prin munca si educatie, in fiecare zi oferiti contramodele.”, a mai spus aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *