Răsturnare de situație în privința cazului care a revoltat o țară întreagă! Ce venit lunar are, de fapt, veteranul pentru care s-a sesizat Avocatul Poporului

Au curs valuri de reproșuri la adresa aleșilor pe rețelele de socializare, după ce a fost prezentat cazul unui veteran de război, cu o pensie de 300 de lei, care ar fi nevoit să vândă florin pentru a se întreține.

Ulterior, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul respectivului veteran de război, vizând posibila încălcare a art. 47 din Constituţie privind nivelul de trai.
Surse bine informate ale Bugetul.ro au dezvăluit că situația nu este deloc așa cum a fost prezentată pe rețelele de socializare.

Mai mult, potrivit informațiilor noastre, bătrânul respectiv încasează și pensie și indemnizație de veteran de război. El primește o indemnizație de 300 de lei, ca veteran de război, și o pensie de 640 de lei.

„Pe lângă acea pensie de veteran, mai are un venit. El are două taloane. Bătrânul are 300 de lei ca veteran și mai primește 640 de lei pensie, separat”, au precizat sursele Bugetul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *