Reţea criminală, româno-columbiană, dezmembrată în Franța și în Spania

n timpul operațiunii, autoritățile spaniole au destructurat organizația criminală, din care făceau parte dominicani, bolivieni, români și spanioli. Printre membrii rețelei infracționale se afla și un ofițer de poliție spaniol, care ar fi facilitat procedurile de azil ale femeilor, în schimbul favorurilor sexuale sau economice.

Femeile trebuia să fie  disponibile 24 de ore,  pentru a lucra în cluburile de hostess și pentru a distribui droguri. Potrivit poliției, la percheziții au fot găsite  6.873 de euro în numerar, 8,5 grame de cocaină, 27 de grame de marijuana, 6,6 grame de droguri LSD,  telefoane mobile, o mașină și diverse documente, relatează pasto.extra.com.co.

Reţea de prostituţie româno-columbiană, dezmembrată în Franţa şi Spania

Membrii bandei criminale împărțeau câștigurile victimelor, care erau obligați să plătească și 180 de euro pe săptămână pentru cazare. Femeile exploatate disponibile 24 de ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii, cu o singură pauză de două ore. Potrivit anchetatorilor, victimele erau de naționalitate columbiană și erau într-o situație vulnerabilă.

Acestea locuiau pe două etaje, alături de cei care le exploatau. Femeile erau ademenite prin anunțuri, postate pe rețelele de socializare, care ofereau locuri de muncă în cluburi de noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *