REȚINUȚI PENTRU BRACONAJ PISCICOL ȘI FURT

Polițiștii de la transporturi din Constanța au ridicat bunuri în valoare de aproape 96.000 de lei, în urma a 14 percheziții efectuate ieri,  la persoane bănuite de furturi și braconaj piscicol. 10 persoane au fost reținute.

La data de 9 octombrie a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat 14 percheziții, în cadrul unei acțiuni pentru combaterea furturilor și braconajului piscicol.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea confiscării un autoturism, 9 telefoane mobile, 74 de unelte de pescuit, în lungime totală de 5.890 metri, 400 de kilograme de pește proaspăt de diferite specii, 4 costume impermeabile din neopren, 1.000 de litri motorină, 5 ambarcațiuni confecționate artizanal, sumele de 22.150 de lei și 10.550 de euro. Valoarea totală a bunurilor confiscate este de 95.930 lei.

În urma administrării probatoriului, 10 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se desfășoară cercetări față de 13 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și braconaj piscicol.

La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Serviciului de Poliție Transporturi Maritime și jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *