Robert Negoiță, după ședința CEx: O dezbatere de opinii şi de păreri nu e neapărat un conflict

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat că în CExN al PSD de vineri a fost pentru prima dată când „s-a discutat deschis”, când „a fost o dezbatere reală”.

„O dezbatere de opinii şi de păreri nu e neapărat un conflict. Este o diferenţă de păreri, de opinii. Am fost într-un cadru colegial, am discutat şi, repet ce am mai spus, este pentru prima dată când s-a discutat deschis, când a fost o dezbatere reală. Sper că lucrurile astea vor schimba şi că în viitor lucrurile se vor întâmpla aşa, adică să avem dezbateri reale, aş prefera în interior”, a declarat Robert Negoiţă, vineri seara, după şedinţa CExN.

Fiind întrebat dacă în cadrul CExN i s-a cerut explicit lui Liviu Dragnea demisia din funcţii , Negoiţă a răspuns: ” În cadrul CEx-ului nu neapărat, ca urmare a acelei scrisori, a ţinut să se supună la vot şi s-a supus la vot”.

Întrebat dacă, în opinia sa, Liviu Dragnea mai este „un tiran”, aşa cum afirmase anterior, primarul Sectorului 3 a spus: „Da, eu cred că au fost şi excese pe care, evident, că nu trebuie să le băgăm în seamă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *