S-a stins Denisa! A supravietuit accidentului de la Mirsid, dar a pierdut lupta cu viata

Cutremurator! Denisa Covaciu, in varsta de 18 ani, s-a stins din viata miercuri dimineata, la doua luni dupa ce a fost ranita grav in accidentul de la Mirsid.

Miercuri dimineata, 12 februarie, Denisa Covaciu s-a stins din viata pe patul de spital, unde a ajuns in urma unor complicatii la plamani. Tanara de 18 ani, originara din Popeni, a fost ranita grav in cumplitul accident din noaptea de 7 spre 8 decembrie.

Potrivit ziaruldesalaj.ro, dupa producerea accidentului, Denisa Covaciu a fost transportata la Spitalul de Urgenta din Cluj, unde a petrecut o luna. Mai multe persoane au donat sange pentru ea si parea ca starea i se imbunatateste.

La inceputul lunii trecute insa, a fost transferata din nou la Zalau, la Terapie Intensiva. Denisa Covaciu a pierdut lupta cu viata, in ciuda eforturilor medicilor.

Accidentul in care a fost implicata Denisa Covaciu s-a produs duminica, 8 decembrie, in jurul orei 03:30, pe DN1H, in Mirsid. Un adolescent de 19 ani a pierdut controlul directiei din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum si a intrat intr-un parapet.

In urma impactului, soferul, care era varul Denisei, a fost ranit usor. Ea insa, pasager pe locul din dreapta, a ajuns in stare grava la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *