S-au împlinit 12 ani de la moartea Mădălinei Manole.

Astăzi, 14 iulie 2022, se împlinesc 12 ani de la moartea Mădălinei Manole. Pe data de 14 iulie 2010, artista a fost găsită fără suflare în vila sa din Otopeni, unde se mutase împreună cu soțul și copilul lor.

Au trecut fix 12 ani de când Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor, pe data de 14 iulie 2010. Artista a lăsat multe lacrimi după plecarea ei în lumea celor drepți.

Chiar și în ziua de astăzi, există multe întrebări la care nimeni nu are răspunsul, dar mai ales motivul pentru care Mădălina Manole a ales să nu mai trăiască printre noi.

Chiar când era aniversarea ei și trebuia să împlinească 43 de ani, pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole a ingerat o substanță toxică în cantități mari, lucru care a dus la moartea ei.

În ciuda eforturilor depuse de medici, nu s-a putut constata decât decesul artistei.

Nimeni nu și-a putut explica de ce Mădălina Manole și-a curmat viața. Toată familia ei știa că artista era fericită, mai ales după nașterea copilașului ei, pe care s-a chinuit să îl conceapă.

Cu toate că lucrurile păreau că merg bine în viața ei, pe data de 14 iulie 2010, Mădălina Manole a lăsat un bilet de adio pentru persoanele dragi din viața ei, cât și un mesaj pe telefon.

Părinții Mădălinei Manole au încercat vreme lungă să afle de ce fata lor și-a luat viața, dar ceea ce a șocat întreaga țară a fost faptul că tatăl și mama cântăreței l-au acuzat pe Petru Mircea, soțul artistei, susținând că el este vinovat pentru moartea ei.

Din nefericire, în urmă cu câțiva ani, părinții Mădălinei Manole au murit și ei, la rândul lor, iar fratele artistei, Marian, este singurul care încă încearcă să afle adevărul despre moartea surorii lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *