Scandal în curtea unui spital din Constanța

Bătaie între medici şi poliţia locală, în curtea Spitalului de Psihiatrie din Palazu, judeţul Constanţa.

Şefa Secţiei de Psihiatrie s-a ales cu o entorsă după ce a fost imobilizată de agenţi.

Scandalul a izbucnit după ce reputatul medic psihiatru Diana Cârjaliu a încercat să împiedice hingherii să tragă cu arma cu tranchilizante în câinii aflaţi în curtea plină cu pacienţi.

Medicul spune că va depune plângere penală, în timp ce poliţiştii locali şi reprezentanţii primăriei susţin că acţiunea a fost perfect legală.

Octavian Crăciun, medic rezident– „Dumnealui era excat aici când a tras, a tras într-o cățea neagră în acea direcție, eu stăteam pe banca verde, cu alte cuvinte a tras în direcția mea. Zona era plină de pacienti. Agenţii de la Poliţia Locală, care îi însoţeau pe hingheri, au intervenit imediat şi au imobilizat medicul care încerca să-i oprească pe hingheri”.

„Atunci cei doi polițisti locali care nu s-au legitimat au sărit cu brutalitate pe doamna doctor , au agresat-o fizic, au împins-o, au lipit-o de zid”.

Valentina Chirita, purtător de cuvânt Politia Locală– „Politistul local a acțional în cadrul legal, interventia a fost minimă în raport cu gradul de pericol social care ar fi fost creat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *