Scandal într-un parc din Capitală. Părinţii s-au luat la bătaie

Un scandal de amploare a izbucnit, marţi, într-un parc din Capitală. Părinţii şi rudele a doi copii s-au luat la bătaie. Toate persoanele implicate în scandal au fost duse la secţia de Poliţie.

Scandal într-un parc din Bucureşti. Potrivit Poliţiei Capitalei, incidentul a avut loc marţi seară, într-un parc din sectorul 3.

Scandal într-un parc din Capitală. Părinţii s-au luat la bătaie

Poliţiştii au fost anunţat că prin apel la 112 că într-un parc din sectorul 3 al Capitalei de scandalul izbucnit în parc.

„În seara, de 07. 09.2021, în jurul orei 20.30, prin apel 112 a fost sesizat un conflict, între două persoane, în interiorul unui parc din sectorul 3. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au depistat și identificat mai multe persoane.

În fapt, din primele date a rezultat faptul că doi minori au avut un conflict, ulterior părinții, dar și alte două persoane intervenind în dispută.

Situația ar fi escaladat, una dintre persoane, o femeie, fiind lovită la un picior.

Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul subunității de poliție pentru audieri. Asupra unui bărbat a fost găsit un obiect contondent.

Scandal în centrul oraşului Ovidiu din Constanţa. Două persoane au fost înjunghiate

În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a anunțat Poliția Capitalei.

Scandal în centrul oraşului Ovidiu din Constanţa. Mai multe persoane s-au luat la bătaie în zona Piaţetei din centru oraşului. La un moment dat, un bărbat în vârstă de 32 de ani și o femeie de 33 de ani au fost înjunghiaţi.

Potrivit primelor informaţii, scandalul ar fi pornit după ce s-a aflat că femeia înjunghiată ar avea o relaţie cu tatăl agresorului. cu iz amoros. Femeia înjunghiată ar avea o relație cu tatăl agresorului, potrivit replicaonline.ro.

Polițiștii au fost sesizați despre conflictul produs în zona Piațetei din centrul oraşului. Deplasați la fața locului, oamenii legii au constatat faptul că două persoane (femeie și bărbat) de 32, respectiv 33 de ani, ar fi fost înjunghiate cu un cuţit.

Cele două victime au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante.

Agresorul a fugit imediat după incident, însă a fost prins la scurt timp de poliţişti şi dus la audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *