Scandal monstru lângă București: Mai multe persoane s-au bătut ca-n filme, 6 sunt rănite, au intervenit TRUPELE SPECIALE

Mai multe persoane au fost implicate, vineri seară, într-un conflict, în comuna Balotești din Ilfov. Mascații au intervenit de urgență, unii dintre cei care au participat la bătaie fiind transportați la spital.

„În această seară, în jurul orei 18:25, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în comuna Balotești din Județul Ilfov, a avut loc un conflict între mai multe persoane.

La fața locului s-a deplasat de îndată grupa operativă din cadrul Poliției Otopeni, precum și polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale, care au intervenit cu operativitate, reușind aplanarea conflictului.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat persoanele participante la incident, urmând a fi stabilite cu certitudine cauzele care au generat starea conflictuală.

Din primele verificări, a rezultat rănirea a 6 persoane, unele dintre acestea fiind transportate cu ambulanța la o unitatea spitalicească, iar altele au refuzat deplasarea la spital.

De asemenea, a fost anunțat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și de drept, cât și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, anunță Poliția Ilfov, într-un comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *