Scene de o violenţă rară au avut loc într-un local din Ţara Loviştei, judeţul Vâlcea

Scene de o violenţă rară au avut loc într-un local din Ţara Loviştei, judeţul Vâlcea.

Un bărbat şi fiul acestuia au fost bătuţi până au căzut laţi de o grupare care terorizează oamenii din zonă. În imagini se vede cu interlopii împart pumni, picioare, şi se folosesc tot ce le pică în mână să lovească, inclusiv o coasă.

Scene de o violenţă rară au avut loc într-un local din Ţara Loviştei, judeţul Vâlcea.

Bătaia are loc pe terasa unui bar, iar mai mulţi copii fug in ultima clipa pentru a se salva din calea agresorilor. Jurnaliştii de la Vocea Vâlcii scriu că doi dintre cei trei agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Vă avertizăm că urmeaza imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Bataia soră cu moartea primită de barbat şi fiul său pare desprinsă din filme. Loviturile încasate de la cei trei batăuşi nu se mai termină în ciuda faptului că victimele sunt pline de sânge.

Atacatorii lovesc cu tot ce le cade in mană. Pari, mături şi o coasă sunt folosite pentru a-şi pune la pâmânt victimele.

La scena incredibilă asistă speriată şi o femeie, iar doi copii fug în ultima clipă din calea atacatorilor.

Scandalul a fost aplanat de apariţia poliţiei. Doi dintre agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar azi vot ajunge în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *