Simona Halep a primit PRIMUL titlul de AMBASADOR al Universității Ovidius din Constanța

„Vreau să mulțumesc pentru primirea călduroasă, sunt foarte emoționată după cum se vede, însă o să încerc să spun câteva cuvinte despre tot ce simt acum.

Este o onoare foarte mare pentru mine să fiu prezentă astăzi aici și să primesc această distincție, este deosebită, specială.

Bineînțeles, am primit foarte multe premii si am câștigat în tenis, însă această distincție este specială, diferită și vreau să mulțumesc facultății pentru acest moment.

Aici am crescut, a fost un drum lung, greu, plin de emoții.

Vreau să mulțumesc orașului, pentru că, este orașul meu de suflet, natal, unde mă întorc mereu cu mare drag, pot spune că a fost cea mai importantă cărămidă în cariera mea și mă gândesc să mă întorc aici, nu știu când însă, sau în ce domeniu, dar cu siguranță voi face ceva pentru orașul acesta, mă voi implica în multe evenimente.

Vreau să vă mulțumesc pentru susținerea voastră, chiar și la mii de kilometrii depărtare, simt emoția și susținerea pe care mi-o acordați.

Pot spune, nu ca un sfat, dar toți tinerii și studenții care au un vis, să aibe încredere în el, să muncească, să nu cedeze niciodată, pentru că orice este posibil în viața asta.”, au fost cuvintele pline de emoție adresate de Simona Halep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *