ŞOFERUL CARE A OMORÂT O FETIŢĂ DE 3 ANI ŞI DOUĂ FEMEI era BĂUT! A fost alergat şi prins de un poliţist şi un militar aflat în timpul liber

Şoferul care a provocat, miercuri seara, nenorocirea de la Ovidiu, şi care a încercat să fugă, este din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare. Acesta ar fi fost cazat la hotelul din localitatea Ovidiu. În momentul producerii accidentului, acesta era băut!

Conform primelor informaţii, bărbatul băut conducea dinspre Kogălniceanu spre Ovidiu, moment în care a pierdut controlul autoturismului marca Mercedes, a intrat pe contrasens şi a izbit violent un auto marca Hyundai.

 

Două femei (de 31 de ani şi 61 de ani) aflate în Hyundai au murit, la fel, şi o fetiţă în vârstă de 3 ani. O altă persoană aflată tot în Hyundai, în vârstă de 44 de ani, a fost transportată la spital cu fractură. Cele trei persoane decedate erau rude: fiica, mama (din Constanţa) şi bunica (din Tulcea).

Bărbatul care conducea autoturismul marca Mercedes a încercat să fugă după producerea accidentului, fiind alergat pe pod de un poliţist şi un militar aflat în timpul liber. El a fost prins şi încătuşat! Acesta are 33 de ani.

Cel puţin o oră, de la ora 19.00 şi până la 20.00, traficul a fost blocat înspre Ovidius şi Constanţa,.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *