Spiriduşii lui Moş Crăciun” de la Târgovişte au mers cu colindul la Primaria sector 4 si Parlamentul Romaniei!

„Asociaţia tinerilor care acordă o şansă”, din Târgovişte, condusă de inimosul Nicolae Marin, a organizat în această perioadă o acţiune culturală de amploare, menită să atragă atenţia autorităţilor asupra copiilor şi adolescenţilor proveniţi din familiile defavorizate şi din sistemul de protecţie al statului.

Proiectul „Spiriduşii lui Moş Crăciun”, iniţiat de membrii şi voluntarii Asociaţiei, copii cu vârste între 6 şi 14, a constat în organizarea unor deplasări în Capitală, unde grupul a prezentat spectacole de colinde în toate instituţiile centrale, de la agenţii, ministere până la Camera Deputaţilor şi Senat. Colindătorii de la Târgovişte, ne-a spus Nicolae Marin, au fost primiţi cu multă căldură de înalţii reprezentanţi ai statului.

Evident, pentru recuzita spectacolelor – costume şi instrumente muzicale, dar şi pentru a se putea deplasa la Bucureşti timp de două săptămâni, grupul, format din 22 de copii, a avut nevoie de sponsori. În sprijinul lor a sărit nimeni altul Consilierul local USR de la Sectorul 4, Antonio Andrusceac, mereu aproape de cei neajutoraţi, de comunităţile sărace din judeţul Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *