Starul Disney Channel, Cameron Boyce a murit

Starul Disney Channel, Cameron Boyce a murit. Actorul în vârstă de doar 20 de ani a murit în somn, din cauza unor probleme medicale.

Tânărul actor era cunoscut pentu numeroase filme şi seriale de televiziune. Şi-a început drumul spre succes cu rolul lui Luke în showul “Jessie”, iar mai apoi a jucat în franciza “Descendants”, dar şi în filmele “Grown Ups” şi “Grown Ups 2”

“Cu inima grea, profund îndureraţi, anunţăm că în această dimineaţă l-am pierdut pe Cameron. El a murit în somn în urma unei crize provocate de o afecţiune medicală pentru care urma tratament. Lumea a rămas fără îndoială fără una dintre cele mai stălucitoare stele, spiritul său va trăi prin bunătatea şi compasiunea celor care l-au cunoscut şi l-au iubit.” a declarat un apropiat al familiei.

Starul de doar 20 de ani urma să apară şi în seria “Doamna Fletcher”, precum şi în spin-off-ul TV al filmului American Satan, intitulat Paradise City.

“Avem inima frântă şi cerem intimitate în aceste momente extrem de dificile, în urma pierderii fiului şi fratelui nostru extrem de preţios” a mai declarat acesta.

În 2018, Cameron a fost onorat cu titlul “Pioneering Spirit” la Gala Thrist, după ce tânărul a reuşit să strângă suma de 30.000 de dolari pentru o organizaţie nonprofit în vederea construirii unor puţuri de apă potabilă în Swaziland.

sursa:observator.tv

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *