Strigat de ajutor al copiilor de la Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești

În condițiile actuale ale Pandemiei COVID-19 și a urmărilor ei imediate consider că ar fi de dorit că Urban Search And Rescue Service România să se implice .

Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești are nevoie disperată de măști speciale pentru protecție împotriva infectării cu noul coronavirus. La ora actuală stocul este ZERO

Aceeași situație, poate mai gravă, se întâmplă și la Terapie Intensivă de la Maternitate. Nu sunt deloc materiale de protecție, mai ales la asistentele medicale, deși acestea intră în contact direct cu pacientele. Noaptea trecută, de exemplu, a fost panică în spital după ce s-a aflat că o persoană din izolare, suspectă de coronavirus, a fost operată!

Când este vorba de nou-născuți nu ne putem juca! în acest moment au stocuri minime. Se luptăm în fiecare zi să asigure măști și materiale. Au nevoie de măști chirurgicale, dar și de măști ultra-speciale – FFp2 și FFp3. Stocul în acest caz este 0. În urmă intervențiilor repetate pentru furnizarea și asigurarea de echipamente avem 100 de combinezoane, biocide pentru personal – 137 litri, biocide pentru suprafețe  (PP2) – 309 litri și 60 de cutii cu tablete cu clor diclosol”,

Dr. ec. Alexandru Gheorghe, managerul Spitalului de Obstetrică Ginecologie Ploiești, care speră că spitalul va fi ajutat cu materialele necesare, dar mai ales cu măștile obligatorii pentru limitarea răspândirii Covid-19.

Haideți să ne unim să ajutăm generația viitoare salvând copii, medici și personalul medical din acest spital.

Dacă aveți rezerve de măști sau orice care ar putea ajută contactați Urban Search And Rescue Service Români .

Orice ajutor este bine venit .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *