Strigăt disperat de ajutor al unui tânăr din Constanţa Doctorii l-au trimis să moară acasă, unde respiră cu o mască şi e vegheat permanent de sora şi mama lui

Bogdan are 20 de ani şi de Crăciun i s-a spus că nu mai poate fi salvat. El se luptă să trăiască şi are nevoie de ajutor.

Bogdan este un băiat de 20 ani care a fost diagnosticat cu cancer la testicule. A fost operat, însă, din nefericire, cancerul s-a răspândit în tot corpul.

Chir în prima zi de Crăciun, medicul le-a spus rudelor: “Tumoarea a ajuns la creier, iar şanse de supravieţuire în cazul lui Bogdan nu mai sunt.” Din acel moment Bogdan n-a mai putut respira fără mască de oxigen, iar sora şi mama lui îl veghează zi şi noapte. Cele două dorm lângă el pe apucate şi se roagă pentru o minune.

În țară i s-a spus că nu mai are șanse și singura soluție este să plece în Turcia de urgență. A fost acceptat la o clinică de renume din Turcia și are nevoie urgent de ajutor ca să poată să plece și să înceapă tratamentul care i-ar putea aduce salvarea.

Din păcate familia nu poate acoperi costurile operației, de aceea, prietenii, dar şi mulţi necunoscuţi, s-au mobilizat pentru a strânge suma necesară. Bogdan are nevoie de ajutor şi oricine îl poate sprijini poate dona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *