Tânărul din Vaslui care şi-a tăiat gâtul cu drujba, operat la Spitalul Sfântul Spiridon

Un tânăr din Vaslui, în vârstă de 23 de ani, și-a tăiat gâtul cu drujba, intenționând, cel mai probabil, să se sinucidă, ipoteză confirmată de tatăl victimei.

Tânărul din Vaslui și-a tăiat gâtul cu drujba în timp ce se afla în pădure, la tăiat de lemne, iar medicii au avut nevoie de un elicopter SMURD pentru a-l aduce la spital. Tatăl său a confirmat varianta unei sinucideri, spunând că era depresiv.

Tânărul din localitatea Stâncăşeni avea o plagă tăiată în zona gâtului, au constatat medicii.
Potrivit purtătorului de cuvânt al SMURD Vaslui, Daniel Ungureanu, bărbatul în vârstă de 23 de ani a suferit o hemoragie puternică după ce s-ar fi tăiat cu o drujbă. El se afla într-o pădure cu mai multe persoane. Se bănuieşte faptul că tânărul şi-a provocat rana în mod intenţionat.

„O ambulanţă C2 cu medic de la Bârlad a fost trimisă la Stâncăşeni pentru un bărbat în vârstă de 23 de ani ce prezintă o plagă tăiată la nivelul gâtului. El era în pădure, iar solicitarea a fost făcută de nişte vecini care îl însoţeau. Se pare că este o autogresiune, tatăl victimei declarând ca pacientul avea o depresie. A fost solicitat elicopterul SMURD de la Iaşi, care urmează să preia pacientul. Victima a suferit o secţiune de trahee, este stabilă hemodinamic şi conştientă, dar prezintă o sângerare puternică”, a declarat Ungureanu, citat de Agerpres.

Poliţiştii au demarat verificări în acest caz pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs incidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *