Tânărul pistolar din Constanța, arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecătorii constănțeni au dispus arestarea preventivă a unui tânăr de 19 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, tâlhărie și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce, în urmă cu o săptămână, s-a certat la o covrigărie și a împușcat în cap, cu un pistol cu bile, un bărbat care nu ar fi păstrat distanțarea fizică, la coadă.

Un tânăr de 19 ani a împușcat un altul de 25 pentru că nu a păstrat distanța socială

Incidentul de la covrigăria din zona comercială a Constanțe a avut loc în data de 5 septembrie, în timp ce mai multe persoane stăteau la coadă

Tânărul de 19 ani, care nu purta mască de protecție,  s-ar fi luat la ceartă cu doi frați, din Topraisar, care voiau să cumpere covrigi și care s-ar fi apropiat prea mult de el.

„Acesta a amenințat cu acte de violență două persoane în timp ce se aflau pe strada Ștefan cel Mare, trăgând asupra uneia dintre acestea cu un pistol cu bile și provocându-i leziuni traumatice și tulburând ordinea și liniștea publică”,  a transmis, ulterior, IPJ Constanța.

Victima, un tânăr de  25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Băiatul rănit este în afara oricărui pericol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *