Tânărul ucis pe trecerea de pietoni a fost înmormântat

Lacrimi şi durere în familia unui tânăr de 33 de ani din Cluj, om de afaceri şi tatăl unui bebeluş, care a fost izbit mortal cu maşina pe o trecere de pietoni.

Vineri a fost condus pe ultimul drum de sute de prieteni, care au încercat să o încurajeze pe soţia îndoliată. Între timp, anchetatorii analizează scena surprinsă de camerele de supraveghere, în care se vede clar cum şoferul încalcă flagrant regulile de circulaţie. Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă.

În imaginile suprinse de o cameră de supraveghere, marţi la prânz, se vede cum tânărul, însoţit de un prieten, traversează strada pe trecerea de pietoni.

O maşină iese din curtea unei companii, taie linia continuă, virează brusc la stânga şi îl loveşte în mijlocul străzii pe tânărul care ajunge sub maşină. În ciuda eforturilor medicilor, care au încercat resuscitarea zeci de minute, victima a decedat.

Verișor: ”E o tragedie imensă, a fost un băiat extraordinar, un băiat de nota zece, cu un suflet mare, inteligent, citit, cu două facultăţi. Era căsătorit, avea şi un copilaş.

Căsătorit de numai 2 ani şi tatăl unui copilaş de 9 luni, tânărul se implicase în multe acţiuni sociale şi era foarte preţuit de întreaga comunitate. Vineri a fost înmormântat acasă, în Sighetul Marmaţiei.

Verișoară: ”A fost un băiat foarte bun. E o tragedie uriaşă pentru noi, nu ne vine să credem că a murit.

Şoferul care l-a lovit mortal, un om de afaceri din Cluj, este cercetat pentru ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *