Trafic închis pe autostrada București-Pitești din cauza unui incendiu de vegetație

Centrul Infotrafic anunţă că, vineri, că circulaţia rutieră este oprită pe sensul către Capitală al Autostrăziin Bucureşti – Piteşti, în zona localităţii Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, din cauza vizibilităţii reduse în urma unui incendiu de vegetaţie.

UPDATE, ora 15.50. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat în condiţii normale la kilometrul 50 al Autostrăzii A1 pe sensul Piteşti către Bucureşti, în zona localităţii Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa. Se acţionează încă pentru lichidarea incendiului de vegetaţie

Centrul Infotrafic anunţă că, vineri, circulaţia rutieră este întreruptă la kilometrul 50 al Autostrăzii A1 pe sensul Piteşti către Bucureşti, în zona localităţii Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa. Restricţia s-a impus din cauza vizibilităţii reduse în urma unui incendiu de vegetaţie care se manifestă în proximitatea părţii carosabile. La faţa locului pompierii acţionează cu mai multe autospeciale pentru lichidarea focului şi reluarea traficului, potrivit Rotv.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *