Tragedie românească în Italia

Un român s-a spânzurat în Italia după o ceartă cu partenera lui, a informat torinosud.it. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, lucra de 14 ani în peninsulă.

El s-a spânzurat la marginea unui drum, în localitatea Stupinigi, în apropiere de Torino, pe o rută care duce spre castelul Parpaglia, scrie stirilekanald.ro.

Citeşte şi Un român a devenit erou în Italia. Bărbatul, paznic, a fost rănit după ce a ţinut piept unor spărgători de locuinţe

El locuia împreună cu partenera sa, iar, în seara precedentă sinuciderii, s-a certat cu aceasta, fapt care a provocat reacţia bărbatului. Nu era pentru prima dată când românul ameninţa că îşi va lua viaţa, dar acum a trecut de la vorbe la fapte.

După cearta avută cu femeia, a părăsit locuinţa, a plecat pe drumul spre Nichelino, iar când a ajuns în dreptul unui parc a improvizat un ştreang şi s-a spânzurat.

Bărbatul nu a lăsat nici o scrisoare prin care să explice gestul său. Carabinierii au deschis o anchetă, potrivit primelor reconstituiri românul ar fi acţionat dintr-un impuls, pe fondul unei depresii puternice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *