TRAGEDIE – Trei tineri AU MURIT pe loc, într-un accident în Vâlcea

Un accident extrem de grav a avut loc în noapte de vineri spre sâmbătă în județul Vâlcea, iar trei tineri și-au pierdut viața.

Accident extrem de grav la Vâlcea

Conform ziua-online.ro, accidentul extrem de grav a avut loc sâmbătă dimineața, în jurul orei 03:00, în comuna Berbești din judeețul Vâlcea și s-a soldat cu moartea a trei tineri cu vârste de 16, 17 și 23 de ani.

Autoritățile au anunțat că adolescentul de 23 de ani din Berbești ar fi pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate și apoi s-a oprit într-un gard.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducatorului auto, precum și decesul pasagerului dreapta față din autoturism, un tânăr de 17 ani, din comuna Mateești, și a pasagerului dreapta spate, un tânăr de 16 ani, din Berbești.

Doi tineri erau deja morți în momentul în care au sosit echipajele

”Membrii echipei de descarcerare și SMURD din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în această dimineață în jurul orei 3, în localitatea Berbești, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat în cazul a 3 victime dintre care una încarcerată”, au precizat reprezentanții ISU Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *