Trei fetițe de 12 ani, aduse special din Franța, „cadoul” primit de magantul pedofil Epstein de ziua sa

Detalii sordide ies la iveală în aceste zile în cazul finanțatorului Jeffrey Epstein, găsit mort, la 10 august, în celula sa din Metropolitan Correctional Center, închisoarea din New York, unde se afla sub acuzația de abuzuri sexuale, exploatarea prostituției și trafic de minori.

În timp ce moartea sa rămâne suspectă, fiind pusă sub semnul îndoielii „sinuciderea” prin spânzurare, așa cum s-a anunțat oficial, presa americană continuă să scoată la lumină informații abominabile despre magnatul pedofil.
Ziarul New York Post dezvăluie că Jeffrey Epstein a fost beneficiarul unui „cadou” special, de ziua sa: trei fetițe în vârstă de 12 ani, din Franța, care proveneau din familii sărace.

Virginia Giuffre, una dintre victimele sale, care a susținut că Epstein și amicul său, Ghislaine Maxwell, au forțat-o să fie o „sclavă sexuală” la 15 ani , a declarat, conform documentelor ajunse în instanță, că cele trei fetițe primite în dar de Epstein au fost abuzate sexual de finanțator. Iar a doua zi au fost trimise înapoi în Franța.

„Cel mai cumplit lucru pe care l-am auzit chiar din gura lui a fost că aceste fete frumoase de 12 ani au fost aduse special pentru ziua lui”, a spus Giuffre.„A fost un cadou surpriză oferit de unul dintre prietenii săi. Le-am văzut, le-am întâlnit pe aceste fete ”, a spus aceasta, susținând că fetele au fost „dăruite” de Jean-Luc Brunel, un personaj din lumea modei, potrivit Daily Mail.

„Jeffrey s-a lăudat după aceea că fetițele de 12 ani au fost aduse din Franța pentru că și pe acolo sunt săraci, iar părinții lor aveau nevoie de bani sau orice altceva și că nu s-au opus ca acestea să rămână în America sau să se reîntoarcă în Franța”.

NY Post scrie, de asemenea, că Epstein își făcuse un testament, cu doar patruzeci și opt de ore înainte de a muri, document care a fost apoi depus la St. Thomas, în Insulele Virgine Americane, arhipelagul unde unde miliardarul american ținea celebrele orgii. Potrivit ziarului american, care citează documente prezentate la o instanță din Manhattan, testamentul este datat 8 august 2019 și prevede plătirea tuturor activelor sale către un fond fiduciar numit. «1953«, anul nașterii finanțatorului.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *