Trei fetiţe din Bistriţa au fost spălate de mama lor cu o substanţă chimică pentru oi

Trei fetiţe din Coşbuc (Bistriţa-Năsăud), în vârstă de 6, 8 şi 12 ani, au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost spălate de mama lor cu o substanţă chimică folosită pentru deparazitarea oilor.

Totul s-a întâmplat, seara trecută, atunci când cele trei fetiţe au fost spălate de mama lor.

În loc să folosească şampon pentru a le spăla pe cap, femeia în vârstă de 45 de ani a folosit o substanţă chimică folosită pentru oi.

La scurt timp după ce au făcut baie, cele trei fetiţe au început să se simtă rău, iar mama lor a sunat la numărul de urgenţă 112.

“Dispeceratul a recepționat la ora 00:58 o solicitare în localitatea Coșbuc, pentru a asigura asistență la două fetițe la care li s-ar fi făcut rău după o baie. La fața locului a constatat că de fapt este vorba de trei fetițe (circa 6 ani, 8 ani și 11 ani) care au fost spălate pe cap cu o soluție chimică neprecizată. S-au suplimentat forțele de intervenție, iar după măsurile de stabilizare întreprinse la fața locului, fetițele au fost transportate și predate la UPU Pediatrie Cluj Napoca”, au explicat reprezentanții Serviciului de Ambulanţă Bistriţa.

Cele trei fetiţe au ajuns în stare gravă la spital, iar copila de 8 ani a fost intubată de medici, ea fiind în stare critică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *