Trupul lui VIOREL LIS va fi INCINERAT! OANA e în stare de ȘOC!

ȘOC în shoiwbiz! Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, a dezvăluit care va fi ultima sa dorință înainte de moarte, în contextul în care s-a confruntat cu tot mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. Acesta a spus în cadrul unei emisiuni de televiziune că își dorește foarte mult să fie incinerat, iar cenușa să fie depusă în curtea casei în care a copilărit.

“Este ceva ce nu se discută, e o problemă personală. Da, mi-ar plăcea să fiu incinerat, iar ceea ce rămâne din mine aş vrea să fie păstrat în grădina casei unde am copilărit, nu în cimitir”, a declarat Viorel Lis, potrivit spynews.ro.

Oana Lis a trăit momente de panică în urmă cu un an când boala lui Viorel Lis s-a agravat, fostul edil ajungând de mai multe ori de urgență la spital cu pierderi de memorie, leziuni pe creier şi momente în care nu îşi mai recunoaşte soţia.

M-am speriat rău de tot, am mers la spital… El nu voia pentru că aceasta este problema, bolnavul nu realizează gravitatea situaţiei. El zicea că se duce acasă să se culce, dar dacă se ducea acasă să se culce murea în somn sau paraliza. Şi am venit cu el la spital, acum este internat la Spitalul Universitar, este pe mâini bune, pe tratament, se impune un tratament în primele trei ore de la accidentul vascular”, a spus Oana Lis.

Medicii i-au spus că au fost observate leziuni cerebrale ischiemice şi că este nevoie de un tratament pe care să îl urmeze toată viaţa, astfel încât să fie prevenită situaţia unui accident vascular care să-l transforme într-o “legumă”.

 

Deşi problemele de sănătate ale lui Viorel Lis datează din primăvară, Oana spune că nu a dorit să facă publică starea soţului ei pentru că este convinsă de faptul că nimeni nu o va ajuta şi că, mai mult, nu va auzi decât răutăţi.

 

Viorel Lis a fost primar general al Capitalei acum 20 de ani, dar acum este un personaj monden. Soția sa de acum, Oana Lis (39 de ani), avea doar 18 ani când l-a cunoscut. Puțini știu că fostul edil a mai avut și alte iubite cărora le scria epistole pătimașe și pe care le distra la Paris.

Viorel Lis (74 de ani) a fost primarul general al Capitalei în perioada 1997-2000, iar la scurt timp după ce nu a mai fost edil a renunțat și la politică. De atunci, el a devenit un personaj monden, ca și actuala parteneră de viață, Oana Lis (39 de ani).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *