Tudor Chirilă: În Bucureşti, visele stau la coadă, ca la ANAF

Tudor Chirilă, liderul trupei Vama, a declarat într-un interviu acordat MEDIAFAX că, în Bucureşti, „visele trebuie să stea la coadă” ca să se împlinească; de altfel, despre visuri vorbesc şi versurile celui mai nou album Vama, care este în lucru.

Îmbrăcat în tricou imprimat cu numele trupei Sex Pistols, cu o plăcuţă militară de identificare la gât, pe care sunt scrise versurile din „Epilog” „Să nu uiţi de inima ta”, Tudor Chirilă nu mai are pletele din „Vara asta”, dar nu a renunţat să scrie despre visuri şi despre mare. Primele melodii ale celui mai nou album Vama, care este în lucru, vorbesc despre ce înseamnă să visezi într-un oraş mare şi, bineînţeles, despre drumul spre mare.

Pentru Chirilă, Vama Veche e o stare de spirit, o chitară şi un cântec pe care poţi să le duci cu tine în faţă la Novotel, pe aeroportul de la Frankfurt sau oriunde altundeva. Fan înfocat al festivalului Enescu, liderul Vama vorbeşte despre unul dintre albumele U2 încurcându-se: „Joshua Bell… a , nu, «Joshua Tree»”.

Chirilă se gândeşte să mai scrie o operă rock, precum „Am să mă-ntorc bărbat”, dar asta după ce va termina noul album Vama, pentru care o parte din trupă a ales să înregistreze la Budapesta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *