TUDORICA RADUCANU, A FOST NUMIT PRESEDINTE AL PARTIDEI ROMILOR PRO EUROPA DAMBOVITA!

Tudorica Răducanu, președintele partidei Romilor Pro Europa Târgoviște, ca recunoaștere a meritelor sale de slujitor neobișnuit al comunității rome, a fost numit președinte interimar al Organizației județene Partida Romilor- pro Europa Dâmbovița. Decizia a fost luată la nivelul conducerii centrale și este semnată de liderul Nicolae Păun.

Tudorica Răducanu, vă avea misiunea ca, împreună cu Nicolae Iordache – primvicepresedinte interimar și Andrei Ionescu – Secretar general interimar, se reorganizează structurile locale din județul Dâmbovița, în vederea pregătirii Adunării generale care se va ține în data de 28. Septembrie.

Este o onoare pentru mine sa conduc filiala Dâmbovița a Partidei Romilor Pro Europa. Stiu ca este mult de muncă, stiu că va trebui să pornim în multe localități de la zero in cea ce privește reorganizarea structurilor asociației noastre, dar efortul nostru va fii încununat de succes.

Vom construi o organizație puternică, unită care să lupte pentru drepturile comunității noastre, pentru oamenii, pentru a dovedi că avem un rol important în viața socială, politică, educativă și cultură a județului Dâmbovița”, ne-a declarat Tudorica Răducanu, președintele interimar al Partidei Romilor Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *