Un bărbat a scos cuţitul pe stradă. Poliţiştii au tras focuri de armă pentru a-l prinde. Bărbatul a fost reţinut pentru ultraj

Un bărbat de 47 de ani este cercetat pentru ultraj după ce i-a ameninţat, sâmbătă, cu un cuţit, pe poliţiştii de siguranţă publică de la Secţia 10 Poliţie. Agenții au fost obligaţi să folosească armamentul din dotare pentru a-l imobiliza, informează Poliţia Capitalei.

Bărbatul din Capitală care a devenit agresiv şi a ameninţat cu un cuţit poliţiştii care au vrut să-l legitimeze, duminică, a fost reţinut pentru ultraj.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 09.30. Potrivit sursei citate, aflaţi pe un bulevard din sectorul 3, poliţiştii au oprit pentru a legitima un bărbat „care consuma băuturi alcoolice şi se manifesta agresiv în spaţiul public”.

„Pentru imobilizare, poliţistii au folosit spray iritant lacrimogen şi, întrucât bărbatul a devenit mai agresiv şi i-a ameninţat cu un obiect tăietor-înţepător, au folosit armamentul din dotare, trăgând în plan vertical 3 focuri de avertisment, fără a rezulta victime sau pagube materiale. Bărbatul a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Secţiei 10 Poliţie. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj”, precizează Poliţia Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *