Un fost angajat la permise din Calarasi a fost depistat cu o avere nejustificata uriasa

“Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta unei diferente nejustificate in cuantum de 1.340.225,96 lei (aprox. 320.123 euro), intre averea dobandita si veniturile realizate de catre Ionita Ion, fost functionar public cu statut special in cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari a Vehiculelor, judetul Calarasi”, se arata intr-un comunicat transmis miercuri de Agentia Nationala de Integritate.

ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, pentru inceperea actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate in perioada exercitarii functiei de catre barbat.

“Persoana evaluata a fost informata despre declansarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiaza (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum si despre existenta diferentelor semnificative. Ionita Ion a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, in exercitarea dreptului la aparare. Agentia Nationala de Integritate isi exercita atributiile cu respectarea principiilor legalitatii, confidentialitatii, impartialitatii, independentei operationale, celeritatii, bunei administrari, precum si al dreptului la aparare”, se arata in acelasi comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *