Un tramvai a deraiat și a lovit două mașini, în București

Un accident grav s-a produs în urmă cu puțin timp în București după ce un tramvai care circula pe Bulevardul Chișinău a deraiat și a lovit din plin două mașini care circulau regulamentar.

Impactul dintre tramvai  și cele două autoturisme a fost unul major, mașinile fiind serios afectate. Primele informații arată că accidentul din sectorul 2 s-a produs din cauza liniilor de tramvai care nu au mai fost întreținute d foarte mult timp.

În zona aflată la intersecția dintre Bulevardul Chișinău și Bulevardul Basarabia a intervenit de urgență o echipă de intervenție a Societății de Transport București (STB), liniile fiind blocate din cauza accidentului câteva minute bune.

Un tramvai a deraiat și a lovit două mașini, în București

„Liniile 14, 36, 40 și 46 – blocate pe Bd. Basarabia/ Bd. Chișinău, pe sensul spre Sos Pantelimon. Cauza: deraiere. A fost trimisă echipa de intervenție”, se arată într-o postare a STB de pe contul de Twitter.

Circulația tramvaielor, cât și a autoturismelor a fost blocată mai bine de 30 de minute, călătorii având cel mai mult de suferit, mai ales că  accidentul s-a produs la o oră târzie, undeva în jurul orei 20:20.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *