Unde sunt banii noștri?

CEH a încheiat în urmă cu circa 2-3 ani, contract cu firma de pază SC Centurion S.A. ai căror angajați se pare că au ajuns la mila Companiei. De ce? Vă spunem noi, că nu și-au mai primit salariile din luna februarie 2018. Unii angajați au de ridicat sume importante de cca. 50 milioane lei,am aflat pe surse.

În data de 16/06/2018 acest contract fiind încheiat CEH-ul a „uitat” că pentru munca prestată ar mai trebui să plătească și salariile paznicilor.

Redacția News VJ a încercat să contacteze conducerea CEH ,pe domnul director general care bineînțeles că nu a fost de găsit și… astfel am fost plimbați pe firul telefonului în mai multe birouri. Aici am „întâlnit” angajați cu cei 7 ani de acasă dar alții lasă de dorit prin comportamentul lor recalcitrant.

Stimată doamnă Oana Stoicuța vă reamintim că dacă stați cu fundul pe scaun, într-un birou nu înseamnă că nu sunteți ca și noi. Credeți că dacă ne vorbiți de sus sunteți cineva? Și pe lângă această duduie…hop și centralista care ne vorbea ca la ușa cortului.

Deci…am făcut turul CEH- ului fără nici un răspuns. Nimeni nu era în măsură să ne lămurească.

Domnule director general am fi curioși să aflăm,cum ar reacționa angajații dumneavoastră dacă nu le-ați plăti leafa atâta timp? Ce ar mânca? Cum și-ar plăti dările către stat? Băncile poate? Copiilor ce le-ați spune? Și multe alte întrebări la care sperăm că ne veți da un răspuns pertinent.

Vă așteptăm dacă doriți pentru un punct de vedere referitor la acest aspect și cu un răspuns pentru cei de la firma de pază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *