Unul dintre cei mai mari mafioti romani, arestat in stil FBI pentru ca s-a intalnit cu fratele sau

Constantin Corduneanu a fost arestat marti seara, impreuna cu fratele sau Adrian, de catre politistii din Maramures.

Cei doi au fost incatusati chiar in sala de judecata din Baia Mare, unde erau pentru un nou termen in procesul deschis in iulie anul trecut.

Costel si Adrian Corduneanu au plecat de la tribunal direct in arestul IPJ Maramures. Si asta dupa ce procurorii au prezentat probe care atesta ca cei doi au violat interdictia de a parasi localitatea de domiciliu – Iasiul, cu exceptia cazurilor in care erau citati la procesul de la Baia Mare.

Fratii Corduneanu s-au intalnit in urma cu 3 saptamani intr-o sectie de politie unde au mers sa identifice cadavrul unui frate vitreg ce a fost ucis prin injunghiere.

Cei doi frati isi vor petrece urmatoarele 29 de zile dupa gratii, daca recursul lor nu va fi aprobat de magistrati. Cei doi, impreuna cu alti membri ai clanului Cordunenilor, sunt acuzati de mai multe infractiuni de crima organizata: inselaciune, spalare de bani, trafic de persoane si santaj.

In Iasi, gruparea Corduneanu a raspandit teroare, fiind implicata in numeroase scandaluri si rafuieli sangeroase. Clanul este acuzat ca a desfasurat activitati ilegale in strainatate, de pe urma carora a obtinut peste un milion si jumatate de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *