Veste tristă despre marea Olivia Newton-John: cancer în fază terminală

Legendara actriţă şi cântăreaţă australiană Olivia Newton-John, 70 de ani, a dezvăluit că suferă de cancer în fază terminală şi că nu ştie cât i-a mai rămas de trăit.

Olivia Newton-John, îndrăgita actriţă din “Grease”, luptă împotriva cancerului de sân, perfida boală fiindu-i depistată în 1992. Acum, Olivia Newton-John a confirmat că boala a ajuns în stadiul 4 de metastază şi că celulele canceroase s-au răspândit şi în alte părţi ale corpului, a informat Agerpres.

După aceste declaraţii triste, actorul Hugh Jackman a dorit să-i aducă un omagiu colegei sale într-unul din concertele turneului său “The Man, The Music, The Show” din Sydney în faţa a 15.000 de persoane.

El a sunat-o la telefon în timpul concertului şi i-a transmis scena video: “Bună Olivia, sunt Hugh, alături de 15.000 dintre prietenii şi rudele tale apropiate. Vreau să-ţi spun că eşti ce mai extraordinară persoană, o mamă incredibilă şi cea mai bună cântăreaţă, ambasadoare şi dansatoare. Pur şi simplu te iubim”, a scris Agerpres.

“Când ţi se spune că ai cancer în fază terminală, este posibil să mai ai doar şase luni de trăit. Asta spun statisticile, dar eu nu vreau să ştiu. Este devastator”, a mărturisit Olivia Newton-John.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *