Viceprimarul Aurelian Bădulescu a ajuns la Parchetul General/ Va fi audiat ca martor în dosarul violențelor din 10 august

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a ajuns cu puțin timp în urmă la Parchetul General, unde va fi audiat ca martor în dosarul violențelor de la mitingul din data de 10 august, când jandarmii au bătut protestatarii din Piața Victoriei, transmite corespondentul G4Media.ro. Tot astăzi a fost audiat și șeful DIPI, Mihai Cristian

Parchetul general a anunțat joi că numărul plângerilor penale depuse ca urmare a reprimării violente de către jandarmi a mitingului din 10 august din Piața Victoriei a ajuns la 651.

”Sunt efectuate în continuare activități privind identificarea persoanelor care au fost implicate în comiterea violențelor”, mai precizează Parchetul general.

În ultimele zile au început să fie chemați la Parchet pentru a da explicații cu privire a violențele din 10 august șefii din Jandarmerie, precum și prefectul Capitalei, Speranța Cliseru.

Astfel, joi a fost audiat colonelul Paraschiv, șeful Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei (BSIJ), celebrul “om în alb”, aşa cum a devenit cunoscut pe reţele de socializare. El a ieșit în jurul orei 15.15 de la Parchetul General, unde a fost audiat în calitate de martor de procurorii militari. Comandantul a refuzat să răspundă întrebărilor. Întrebat cu insistență dacă a fost justificată violența jandarmilor, Paraschiv a răspuns: ”m-ați văzut pe mine agresiv?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *