Video-Angajații firmei SC Centurion continuă să protesteze

De câteva zile, angajații firmei de pază SC Centurion S.A. sunt foarte revoltați deoarece nu au fost plătiți pentru munca prestată,ba mai mult vor îngroșa rândurile șomerilor,asta fără voia lor.

În toată această perioadă cei de la News24agd le-au fost alături încercând să obțină răspunsuri de la cei care ar trebui să se gândească la faptul că nu poți trăi cu un salar net de 30% în România, mai ales când muncești. Și noi alături de protestatari am fost plimbați pe la”uși” mai exact pe firul telefonului.

Astăzi ne-am deplasat din nou la sediul CEH cu speranța că domnul director general Dioane Samuel să stea de vorbă cu noi, pentru a lămuri situația agenților de pază. Sincer nu ne-a surprins faptul că, încă de la intrarea în sediul CEH am fost întâmpinați de o persoană cu atitudine violentă.

Odată încheiat contractul dintre CEH și SC Centurion, la intrarea în sediul companiei”paza” este asigurată de angajații CEH . Suntem curioși,pe ce funcție sunt angajați aceștia și ce salar primesc? Bănuim că ordinele au venit de la conducere, să nu fim lăsați să pătrundem în sediul CEH ,dar atitudinea agresivă a acelui individ ne-a lăsat cu gura căscată. Așa vă instruiți angajații, domnule director general?

Am fost informați pe surse că la porțile minelor din Valea Jiului,paza este asigurată de mineri,care de fapt sunt pontați subteran. Domnilor de la ITM,nu credeți că ar trebui să le faceți o vizită?

Nu știm cât de adevărat este,dar patronul firmei de pază SC Centurion S.A. , domnul Bîrsan M. ne-a declarat telefonic faptul că” am luat legătura cu domnul director general Dioane Samuel, care ne-a spus că în data de 3 iulie se va vira o sumă de bani în cont. Dacă este așa cum spune dânsul, în data de 5 iulie se vor face plăți. Nu știu despre ce sumă este vorba. Oamenii ar trebui să se liniștească, să stea la casele lor, pentru că oricât ar ieși în stradă nu vor obține nimic mai mult.”

Aceeași declarație ne-a confirmat-o și domnul Cîmpean T.,dar nu înțelegem de ce dânsul la întrebarea noastră:” Astăzi ați fost în curtea CEH-ului și ați vorbit cu oamenii” acesta ne-a închis telefonul.

Tot pe surse am aflat că domnul director general Dioane Samuel consideră că firma SC Centurion nu are actele în regulă,de aceea a dorit să scoată această firmă de la paza obiectivelor aparținând companiei, deși firma SC Centurion a câștigat licitația.

Vom reveni cu amănunte despre acest subiect.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *