VIDEO: Momente de groază la Săcele: Bătaie cu lopeți și furci, în prima zi de Paști. S-au tras focuri de armă, iar 18 scandalagii au fost duși la audieri

Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie, în prima zi de Paști, în localitatea Săcele din județul Brașov. Polițiștii și jandarmii au intervenit în forță pentru aplanarea conflictului, iar 18 persoane au fost duse la audieri.

Se pare că scandalul a pornit pe fondul consumului de alcool, iar un vecin ar fi vrut să dărâme cu mașina poarta unui localnic, moment în care alți bărbați au intevenit în scandal. S-uu folosit furci și lopeți, iar imaginile sunt de-a dreptul șocante pentru că, la un moment dat, un bărbat a intrat cu mașin în plin într-un grup de scandalagii.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apel la 112, iar la fața locului au intervenit mai multe ehipaje de polițiști și jandarmi.

Potrivit IPJ Brașov, ”cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *