WAGNER ROBERT A REUŞIT SĂ PUNĂ ITM-UL, PE MINE ÎN MOD ABUZIV, MINŢINDU-I CĂ EU, AŞ AVEA ANGAJAŢI. INSTANŢA DE LA PETROŞANI VA DECIDE

A reușit, să-și facă nume, atât prin presa locală, cît și prin presa centrală, a reușit să îngenuncheze, mulți primari,   știe să-și folosească traficul de influență, știe cum să manipuleze o persoană, mai pe românește are o comodă, plină de creme și de deodorante.

Își mai învîrte din cînd în cînd, pistolul pe degetul arătător, păcălește adversarii că are pistol, dar îi lipsește încărcătorul din patul armei. Ce era să uit că vineri, data de 25.01.2019, vă fi nevoit să se prezinte în fața complexului de judecată, unde cu siguranță va încerca să mintă în continuare. Pe cei de la ITM, a reușit de ia mințit, ITM-ul a fost nevoit să-mi dea o amendă, impresionantă de 200milioane, dar să nu uităm că nu-i definitivă.

Am propus cîțiva martori, care se vor prezenta, în fața completului de judecată, și vor spune cum acest Robert Wagner, manipulează pe toată lumea. Războiul pare să nu se fi terminat, adevărul învinge întotdeauna, mai devreme sau mai tarziu.

Cu privire la cei de la ITM, mă abțin, deocamdată cu declarații. Voi prezenta în continuare, un scurt dialog, din care reiese faptul, că numitul Robert Wagner, îmi cere în mod repetat bani, și aruncînd pisica în grădina ITM-ului, că eu l-aș fi plătit la negru.

Robert Wagner: Păi, ia de la Balog ăla 10€
Andrei Cîmpean: Nu, n-are de unde 
Robert Wagner: Păi ia legătura cu ăsta, dar mie dă-mi un răspuns astăzi, dacă-ți faci, hai că mă sună de la Poliție 
Andrei Cîmpean: Bine, ceau
Robert Wagner: Ceau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *