Ziua decisivă pentru Dragnea! Proiect controversat pe masa CCR: Care va fi soarta acestuia

A venit și ziua decisivă pentru Liviu Dragnea. Condamnat la pușcărie cu executare fix acum o lună, fostul șef PSD așteaptă verdictul din spatele gratiilor. Este un proiect extrem de controversat pe masa celor de la CCR .

Liviu Dragnea a ajuns la pușcărie a doua zi după ce PSD a pierdut alegerile europarlamentare, dar proiectele acestuia au rămas. Astăzi, pe masa CCR se află o lege extrem de importantă. Cea prin care fostul șef PSD și-ar fi dorit să aducă în țară rezerva de aur a României.

Curtea Constituţională a României urmează să dezbată sesizarea PNL şi USR asupra actului normativ pentru modificarea articolului 30 din Legea 312/2004 privind Statutul Băncii Naţionale a României.

Liberalii au contestat în aprilie la Curtea Constituţională actul normativ iniţiat de parlamentarii PSD Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae care vizează limitarea rezervelor de aur ale ţării din străinătate.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a precizat, la momentul sesizării CCR, că PNL nu îşi doreşte ca aurul României să fie transformat în „ghiuluri şi inele”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *